Hubungi KamiCetak Laman Ini

 

Language : English I Bahasa Malaysia


Perniagaan Francais House Of Healin

Konsep Francais

Borang Permohonan

Hubungi Kami
  


Perniagaan Francais House Of Healin
"Dalam hidup, apa yang dianggap penghujung adalah satu permulaan baru"

Eastern Biotech Resources Sdn Bhd(EBRSB) memulakan perniagaan pada tahun 1996 selepas bertahun-tahun kajian ilmiah yang dilakukan pada organisma laut. Penemuan di dalam peryelidikan bioteknologi ini telah melahirkan 'House Of Healin' oleh Prof Dato' Dr. Hassan Yaacob yang pada hakikatnya adalah seorang ilmiah yang menjadikan bidang akademik sebagai profesion, saintis sebagai pilihan dan usahawan secara profesion, saintis sebagai pilihan dan usahawan secara kebetulan. Komitmen dan dedikasi beliau dalam menghasilkan produk bermutu tinggi yang menekankan kelebihan alam semulajadi ke atas penyembuhan dan pemberian anugerah rejuvenasi anti penuaan.

House Of Healin memperkenalkan berbagai-bagai produk iaitu produk makanan kesihatan, kecantikan dan penjagaan kulit serta kebersihan peribadi untuk semua peringkat umur.

Healin: Rahsia keberkesanan produk makanan Healin terletak pada zat aktif Gamodulin yang membantu untuk merangsang pembaharuan sel-sel badan, regenerasi dan mempercepatkan pembaikan otot dan kecederaan, kolagen kulit, tulang dan tulang rawan, rangkaian saraf dan sistem kekebalan tubuh, sehingga membantu peremajaan tubuh. AG2000 : Jenama penjagaan kulit ini menggunakan teknologi terkini dan canggih dari ekstrak laut. Hal ini terbukti selamat dan berkesan untuk semua jenis kulit baik lelaki mahupun wanita. Produk AG2000 adalah produk penjagaan kulit paling berkesan pada hari ini; sebuah sistem pemprosesan dan penyelenggaraan dengan kemampuan meningkatkan sistem kekebalan kulit, memberikan kesan optimum.

 


Copyright © 2011 Healwell Pharmaceuticals Sdn Bhd. All rights reserved. Best Viewed : 1024x768 pix IE 6, Netscape 7.1